Previous slide
Next slide

Tekening huis

Tekening van jouw Huis

Wil jij een stijlvolle tekening van je huis laten maken of cadeau doen? Wij helpen je graag verder! Stuur ons een foto van het huis en wij zorgen voor een moderne en tijdloze tekening. De tekening wordt met de hand getekend en is daardoor een uniek stukje kunst aan de muur. Ook kunnen wij bepaalde wensen verwerken door elementen van het huis te benadrukken of juist weg te laten.

Unieke tekening van jouw huis: v.a. €50 - gratis bezorging

cadeau huis housewarming

Wij hebben al veel mensen blij kunnen  maken met een unieke tekening van zijn of haar (oude) huis. Onze beoordelingen zijn zeer goed en daar zijn wij trots op. Een tekening bij ons is betaalbaar en van hoge kwaliteit, bezorging is altijd gratis.

 Klantenservice is voor ons van de hoogste prioriteit, wij zijn pas tevreden als u dat bent en willen dat elke tekening helemaal naar wens is. De tekening wordt pas geprint zodra wij goedkeuring van jou hebben ontvangen. Zo maken wij van elke woning een stukje kunst voor aan de muur. 

Het cadeau voor jezelf of iemand anders

Onze tekening is een origineel cadeau voor als iemand gaat verhuizen. Aan de hand van de foto maken wij een schets welke wij uitwerken tot een mooie lijntekening. Ons design kenmerkt zich als modern en stijlvol en is goed te combineren in elke woning. Wij kunnen de illustratie ingelijst leveren, onze lijsten zijn van aluminium en glas gemaakt. Heb je nog vragen voor ons, neem dan gerust contact op! 

poster huis

Onze klanten zijn zeer tevreden

Tekening huis: Waar komt die van jou te hangen?

illustratie huis cadeau

Na het uploaden van een foto (gebruik eventueel Google Streetview) sturen wij binnen 2 dagen een ontwerp op. Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben verwerken wij die en pas na jouw goedkeuring zullen wij de illustratie leveren. Wij maken tekeningen van elk type woning: vrijstaand, appartement, rijtjeshuis, flat of een kasteel. Ook kantoorpanden, bedrijfspanden of warenhuizen zijn mogelijk, onze tekening kan je cadeau doen aan het bedrijf bijvoorbeeld. Denk aan een tekening van de praktijk van een arts, tandarts of fysiotherapeut, of van iemands winkel, restaurant of sportclub.

Product: tekening huis