Previous slide
Next slide

Poster huis

Illustratie van jouw Huis

Ben jij op zoek naar een originele poster voor in je eigen huis, zoek jij een origineel cadeau of ken je iemand kent die gaat verhuizen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van een foto maken wij een moderne en stijlvolle tekening die wij printen op een poster. Op deze manier is jouw tekening altijd uniek. 

Unieke handgetekende illustratie van jouw huis

cadeau huis housewarming

Ons huis is een plek waar je veel momenten heb beleefd. Daarom is poster van je oude huis een unieke herinnering aan al die momenten. Al vanaf €50 maken wij een illustratie die wij gratis thuisbezorgen. Wij tekenen het huis met de hand en kunnen hierdoor bepaalde elementen van het gebouw extra benadrukken of juist weglaten. Ons design is tijdloos en onze posters kunnen ingelijst worden geleverd in een lijst van aluminium en echt glas. Hierdoor hebben wij al veel mensen blij kunnen maken met een unieke illustratie van hun woning. 

Het cadeau voor jezelf of iemand anders

Dit is een origineel cadeau voor iemand die verhuisd is of nog gaat verhuizen, of gewoon voor iemand die erg trots is op zijn of haar huidige woning. Ook als afscheidscadeau voor huisgenoten is dit het perfecte idee, maar natuurlijk kun je onze poster van je huis ook gewoon voor jezelf kopen.

poster huis

Onze klanten zijn zeer tevreden

ERROR in Widgets for Trustpilot Reviews plugin

You have to connect your business (trustpilot)!

Poster huis: Waar komt die van jou te hangen?

illustratie huis cadeau

Een tekening van je (oude) woning of het appartement waar je woont kan je bij ons gemakkelijk en snel kopen. Maak een foto of gebruik een screenshot van Google Maps. Daarna gaan wij bezig met het ontwerp. Binnen drie dagen sturen wij het design op en na jouw goedkeuring zullen wij het binnen een paar dagen leveren. In plaats van een ouderwetse schets maken wij een moderne lijntekening. Bovendien kunnen wij een illustratie kunnen wij maken voor elk type woning: rijtjeshuis, appartement, vrijstaand, twee-onder een kap, geboortehuis of een flat. Naast een huis kunnen wij ook een bedrijfspand, kantoor of ander gebouw tekenen. 

Categorie: poster huis
Product: poster huis