Previous slide
Next slide

Afscheidscadeau collega

Handgetekende illustratie van het bedrijf

Dit is een persoonlijk en uniek afscheidscadeau voor een collega: een originele herinnering aan de winkel, het kantoor of bedrijfspand. Wij maken een stijlvolle en moderne illustratie en kunnen deze ingelijst bezorgen. 

Persoonlijk en origineel afscheidscadeau: v.a. €55 - Gratis bezorging

origineel relatiegeschenk

Dit unieke afscheidscadeau voor jouw collega kan hij of zij thuis ophangen ter herinnering aan alle bijzondere momenten die jullie samen hebben meegemaakt tijdens het werk. Wij hebben al veel collega’s, werknemers en eigenaren blij mogen maken met onze handgetekende illustraties en daar zijn wij trots op. 

Ons ontwerp is stijlvol en modern. Graag horen wij jouw wensen voor de illustratie. Wij tekenen de illustratie met de hand en kunnen daardoor sommige elementen van het bedrijf weglaten of juist wel meenemen. Al vanaf €55- incl. btw én gratis bezorging maken wij een handgetekende illustratie.5

Afscheidscadeau collega

Binnen 2 dagen ontvang jij een ontwerp ter goedkeuring, na jouw goedkeuring zullen wij het afscheidscadeau gratis thuis of op kantoor bezorgen. Tip: ingelijst is het mooist, onze zwarte lijsten zijn van aluminium en echt glas.

Onze klanten zijn zeer tevreden

Hét persoonlijke afscheidscadeau voor jouw collega

illustratie huis cadeau

Dit unieke afscheidscadeau kan je bij ons gemakkelijk bestellen. Maak een mooie foto van het gebouw/ bedrijf of gebruik een screenshot van Google Streetview. Het design krijg je binnen 2 dagen je ter goedkeuring in de mail. Na jouw goedgekeurd krijg jij het afscheidscadeau gratis thuisbezorgd binnen 2 dagen. Wij maken de handgetekende illustraties van alle soorten gebouwen: praktijk, restaurant, winkel, kantoor, loods, boerderij, hotel, etc. 

Vragen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Categorie: afscheidscadeau collega
Product: afscheidscadeau collega